onsdag 25. november 2009

Ledig stallplass / utegang i Drøbak/Frogn!

Herlig stall og store utearealer, og masse turmuligheter :)

Superkoselig stall med åtte store bokser, hyggelig pauserom med sofaer og microovn ++, stort salkammer med romslige skap og salhengere til alle. Kan leie stallplass, men med litt tillegg i pris da vi foretrekker utegang siden dette i utgangspunktet er en utegangsstall.
Det er tre store beiter på gården (på rundt 150 mål tilsammen), med mye skog og på det ene er det innearealer (dette blir derfor hovedbeitet foreløpig, hvertfall i vinter). Det er masse fine turmuligheter i området, og en ridesti som i teorien/fremtiden skal gå fra Moss til Nesodden, denne bruker jeg til intervalltrening - godt underlag.

Vi er i startfasen av stalldriften, men det er igrunn bare noe småtteri igjen før alt er som det skal. Bl.a. skal innearealene ute rengjøres og der skal legges gummimatter, vannet skal kobles på drikkekarene inne, bygges dekkentørke og noen flere småting. Her er også rom for gode forslag og ønsker - spennende mulighet for deg som vil være med å skape noe skikkelig hyggelig!
Det står pr. i dag tre hester der; fjordingen min og to til. Vi skal prøve å få inn folk (så fort som mulig) slik at det blir minst 10 hester på utegang. Jeg er stallansvarlig på gården og har masse erfaring fra å jobbe i stall, og studerer på UMB "på si" ;) Hvis hesten din skal stå inne om natten, og det ønskes ut-/innslipp+fóring, må det avtales med meg. Gården drives av en veldig koselig familie som bl.a. har en trivelig spælsaueflokk.

Prisen er inkl. grovfór (og må hvertfall dekke dette), men ikke helt fastsatt siden vi er i en oppstartsfase. De som eier gården er svært fleksible når det gjelder dette og vil vurdere utifra dine ønsker og behov. Dette kan derfor diskuteres og avtales f.eks. når du kommer for å ta en uforpliktende titt :)

Gården ligger i Drøbak (mellom Drøbak og Ås), og er relativt sentralt i forhold til butikker osv, men du bør ha bil da det er et lite stykke å gå til nærmeste bussholdeplass (har du sykkel er det ikke et problem - Ås- og Oslobuss).
Ca. 30 Min fra Oslo
Ca. 15 Min fra Moss
Ca. 10 Min fra Ski
Så hvis du har behov for et nytt hjem til hesten din, slik at den kan leve naturlig i flokk på fine utearealer, samt at du selv ønsker et lite og bra stallmiljø, så ta kontakt! :)

1 kommentar:

  1. Er dette fortsatt aktuelt? catharinamy@outlook.com

    SvarSlett