mandag 21. juli 2008

Jan Haudemann Andersen igjen.

Kikker igjen i Portrettet i VG Helg fra 12. juli.
Må bare kommentere noen ting han sa der...

Først og fremst syns jeg det er galskap at bare fordi man er investor, milliardær og kommer med noen hårreisende uttalelser, skal man få SEKS sider i VG Helg med forside, OG forside og noe i hovedavisen samme dag.
De som det blir skrevet om i aviser på den måten får visstnok penger for det, men her har jeg en mistanke om at mannen (som ringte selv til VG og ville snakke med en journalist), har betalt litt lommepenger til VG for å få skrevet det han vil...

Han mener han har funnet ut gjennom tall fra NASA at jorden blir kaldere, og ikke varmere. Hvordan forklarer han da at polene smelter og at det snart er umulig å bo ved ekvator pga ekstremt høye temperaturer?
Neida, søte små isbjørnene, dette går så bra atte, det blir nok kaldere nå, for
det sier Haudemann Andersen.


"Global warming - den største bløffen siden det kommunistiske drømmesamfunnet Sovjetunionen."
Eh...hva er det med denne mannen?

Også er det MASSE MASSE MASSE greier om hvor fint han har det, hvor stor hagen er, tennisbane, "riktige" interesser og hobbyer, hvor rik han er, hvor FIN hagen er, vellykket kone og barn, landsted ved sjøen, hytte på Geilo og bla bla bla... Who cares?

Og han hadde et dramatisk farvel med faren sin, uffameg, det var sikkert mye værre for kjære Jan å miste sin far enn for alle andre "vanlige" folk å miste sine.

Og Jan hadde nedtur i tenårene... Stakkars da. Hvem har ikke det?? Sen pubertet ja, kanskje det kan ha en liten sammenheng med hvordan man har blitt som voksen.

"Folk går i takt. Nå går de snart i takt slik de gjorde det i Tyskland i mellomkrigstiden."
Fordi folk tror på klimakrisen...

Han liker ikke at menn triller barnevogn. Greit nok, han kan få lov til å være mannssjåvinist, men er det kult å skrive om i VG?
Han liker ikke pappapermisjon. Fordi det er kvinnens jobb å ta seg av barna. Går han ikke litt for langt?
Noe sier meg at han, ved hans væremåte, kanskje ikke har så tett forhold til sine barn, og dermed tror at det er moren som er viktigst for barna. Vel, det er faktisk mange fedre som ønsker å ha pappaperm og å få en like bra forhold til sine barn som moren han OG bistå moren i det slitet det faktisk er å være småbarnsforelder.
Need I say more?

Nei, det skal jeg faktisk ikke. For nå konkluderte jeg egentlig med at han er så fjollete at jeg ikke gidder å bruke noe mer tid på å skrive om han og hans dustete meninger.

Og trenger jeg forresten å si at han stemmer Høyre og ønsker en ren
Frp-Høyre-regjering?...nei, tenkte meg det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar