søndag 20. juli 2008

Folk er virkelig ONDE, dumme og gale.

Mange er hvertfall det.
Hva skjedde med at kattunger er søte, eller "hei, kan du passe hunden min mens jeg er bortreist", KENNEL eller å se på dyr som uskyldige, gode skapninger som de fleste liker?
Neida, nå sitter ungdommen på fest og koser seg med å trekke ut øyeeplene til kattepuser med vinopptrekkeren, mellom skåling og hva ellers det er ungdommer gjør (jøss, er jeg blitt så gammel, jeg husker ikke hva jeg selv gjorde..).

SYKT!

De burde fått høye bøter og ydmykende samfunnstjenester for slike ting, ikke bare en "næmmen, barn da, slikt kan dere da ikke holde på...(tar med seg den ettøyde katten), men ha en fortsatt bra fest!" -av like onde, dumme og gale politifolk.

Det beste hadde selvfølgelig vært å dratt ut deres øyeepler med vinopptrekker, og se om de syns det er like morsomt da.
Før i tida holdt unger på med meitemark, snegler og biller, som de gjorde forskjellige lettere syke ting med, nettopp fordi barn er nysgjerrige av natur og det ligger i deres gener å finne ut hva som skjer hvis man gjør sånn og sånn.
Men ungdommer BØR ha såpass vett i hodene deres til å forstå at å gjøre slike ting er fullstendig PSYKO. Og det er så absolutt forskjell på en tordivel og en katt.

Og for ikke å snakke om voksne og tilsynelatende fornuftige mennesker, som skal på sydenferie, og som ikke gidder å ta seg tid til å forberede dyrepass. Det finnes faktisk noe som heter en KENNEL, og det er ikke dyrt, hvis de er glad i kjæledyret sitt (noe de tydeligvis ikke ER), men man må planlegge det i litt god tid, noe passelig glupe mennesker er i stand til å gjøre.
Dessuten går det an å sette inn en annonse i avisa eller på nett, om at de trenger noen til å passe dyret sitt, dette er det mange som tilbyr, og som heller ikke koster så mye.
Eller familie eller venner som kanskje kan passe.
Forsøke (ja, den overlevde) å drepe kattungen sin med hammer... GALE, SINNSYKE, ONDSKAPSFULLE menneske som burde hatt en hammer i huet selv.

*grøsser hardt*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar