lørdag 31. mai 2008

Litt ta kvart på ein laurdagskveld.

Lesing
Jeg skulle ønske jeg leste mer skjønnlitteratur. Jeg elsker jo å lese, men jeg leser bøker så sakte. Dvs jeg leser fort, men få sider av gangen fordi hjernen min alltid vil videre til neste oppgave, evt sove. Så jeg bruker så lang tid på hver bok. Jeg vil lese bøker fort, så hjernen min heller kan jobbe mot neste bok.
Også vil jeg finne en bok-side a'la "Tidenes bøker du er nødt til å lese før du dør", en liste over bøker man bør få med seg... Viktige bøker.

Stemmen min
Jeg er så vanvittig hes, det er helt utrolig. Jeg kan huske at jeg har vært så hes kun én gang. Og det var etter en konsert tror jeg. Nå har jeg kun vært på Tusenfryd og ikke skreket SÅ mye, men jeg er jo forkjøla.
I morges var stemmen helt borte og jeg måtte hviske, DET er frustrerende det. Spesielt med ei venninne som har en aldri så liten tendens til å avbryte og man ikke får holdt ordet med stemmen. Man har tapt slaget mot avbrytere, når man har mista stemmen rett og slett.

Lørdagssjåfør
Har kjørt mamma og ei venninne på "byn", to flotte damer, if I may say so! Hyggelig å gjøre noe for andre iblant. Jeg tror jeg gjør lite for andre. Men jeg må bli spurt...da kan jeg hjelpe, men jeg er ikke typen til å tilby meg å hjelpe, ikke så ofte hvertfall.
Ikke at det å kjøre noen er veldig HJELP da, men.

Venninnedag
Min beste venninne overnattet, og i formiddag har vi spilt LITT badmington og vært på kafé, koselig koselig! Også har hun kjøpt vademecum til meg, for det skulle hjelpe på halsen min, å gurgle med sterk vademecum.
Tror hun er litt øm i rassen etter å ha syklet fra drøbak til knapstad. Men hun hadde jo kjøpt seg så snasen sykkelshorts da, med sånn innsydd tena-bind.
Du er så god, gauda! :D

Det var noe mer jeg skulle skrive om, men det har gått i en midlertidig glemmebok.

1 kommentar: