lørdag 31. mai 2008

Horoskop

Jomfruen, 23. august - 22. september

I dag den 31. mai:Måneden slutter i en positiv tone. Sett opp en morsom plan for fornøyelser i kveld. Åpne konti. Du kan enkelt styrke din personlige inntekt.

Jeg håper horoskop er sanne eller hva man skal si. For jeg tror jeg skal begynne følge de litt, selv om jeg egentlig ikke tror på de. Jeg trenger noe å følge.
Karakteristikk - Analytisk
Positiv kvalitet - Presisjon
Negativ kvalitet - Pedantisk
Egenskap - Bevegelig
Element - Jord
Lykkefarge - Brun
Blomst - Stemorsblomst
Lykkesten - Safir
Lykketall - 8

Generelt
Dette året står dine private relasjoner øverst på prioriteringslisten. Hjem og familieliv vil gi deg mye glede og lykke. Dessuten vil du ha stort utbytte av å dyrke dine kulturelle interesser, det være seg kunst, musikk eller teater. Hvis du befinner deg i en ledelsesposisjon eller er sammen med innflytelsesrike venner, er det ikke til å unngå at de vil legge merke til din evne til å koble sammen de rette personer og sørge for at alle drar i samme retning mot det samme målet. I årets andre halvdel bør du passe på å sette av tid til å være ute i skog og mark, drive med hagearbeid eller ta vare på din fysiske helse på annen måte. Kontakt med naturen vil sørge for at du får ladet batteriene.

Jobb
I utgangspunktet er du en ganske sky og beskjeden person. Men bak fasaden gjemmer det seg et menneske med utmerkede lederegenskaper. Dette året vil du bli utfordret til å innta en ledelsesposisjon. Ikke vær redd for å si ja. Nå har du en sjanse til å bruke de kunnskapene og ferdighetene du har jobbet så hardt for å erverve deg. Det går bra!

Penger
Du har en nesten overnaturlig evne til å se det lille i det store, helheten så vel som detaljene. Når det gjelder finansene dine, vil denne egenskapen komme til nytte i år. Et spesielt investeringsprosjekt bør nemlig granskes grundig før du setter ditt navn på papiret. Følger du magefølelsen, vil din økonomiske situasjon være sikret i lang tid fremover.

Kjærlighet
Når du er i et forhold, blir du som forvandlet. Du elsker å være forelsket, og dette året vil både single og de som har en partner, få oppleve at kjærligheten blomstrer med en særegen intensitet. Sett av tid til helgeturer med din utvalgte der dere kan slappe av i sensuelt stimulerende omgivelser. Da vil forholdet holde seg nytt og spennende lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar