torsdag 12. januar 2012

Mat og sånn

Har eksperimentert litt med smoothie jeg da.

*peker*
Trøllsnørr

Denne grønne smoothien, som ifølge Martin og størstetrollet ligna på trollsnørr, var ikke god. Den består av spinat, selleri, avokado og chilikrydder og løkpulver. Jeg tok for mye avokado og for mye chili. Så den var både kvalmende og alt for sterk. Guæhh.

Denne derimot, drakk jeg i går kveld, med banan, blåbær og bringebær og den var snadder. Helt vanlig smoothie liksom...ofte det beste det ^^ Også grønn te uten sukker. Mh...men jeg liker best med bittelitt søtning.


Så! I dag har jeg vært på sunn-mat-jakt :D Var på Ultra og kjøpte bla økologisk: rosiner, speltmel, naturris og så noe tranebær, pinjekjerner, soltørka tomater, alfaalfaspirer og grønnkål :) (Se hu skal bli sunn da...mhm...) Og på helsekosten kjøpte jeg dette:

Dagens Sunkost-fangst

Det er gojibær (supermat!), organisk raw agave sirup (naturlig, rå søtning uten sukker eller noen andre usunne alternativer fulle av E-stoffer og drit) og "grønske-pulver" *fniser* - som inneholder en hel del grønnsaker og frukt og urter + alger og tang (spirulina, kelp og chlorella) + supergress! Nei, ikke pot. Hvetegress, byggress og no mer. Syns det egentlig er fryktelig dyrt, og jeg vet ikke om jeg har 100% tro på at det er så merkbart bra som de skal ha det til. Men jeg ønsker virkelig bedre hud, mer energi osv, så jeg skal gi det et godt forsøk :)


Lunch!

Dette var lunchen i dag. Spinat, grønnkål, paprika, champignon, blomkål, tomat, pinjekjerner, alfaalfaspirer og soltørkede tomater. Men det var ikke så godt... Grmf, jeg ER liksom litt kresen på grøntfór, så jeg må nok være litt tålmodig og innse at jeg ikke kan like alt selv om jeg så gjerne vil. Men her tror jeg det var de soltørkede tomatene som ødela. Det var masse basilikum på dem, og det er jeg ikke så glad i. Men men, jeg spiste nesten alt, så det var nok godt for meg ;) Smoothien til dessert var nam da. Banan, blåbær og eple :)Også meg i dag. Jeg var ikke vettskremt. Ikke egentlig.

2 kommentarer:

  1. Så deilig ut alt sammen. Jeg prøvde å lage broccolijuice her om dagen. Huff. Måtte kaste alt x)

    SvarSlett
    Svar
    1. Du kan ikke mene at den med trollsnørr ser god ut?? ^^ *ler*

      Slett