torsdag 26. januar 2012

logo

Hvilket temperament er du?

startlogo

Melankolsk

Du er dyp og drømmende. Kunstnere er ofte melankolsk, kanskje er det på grunn av den store sansen for detaljer. Folk kommer gjerne til deg med problemene sine, fordi du er så omsorgsfull og "varm". Og ofte har du allerede merket at noe ikke var i orden, du vet når noe ikke er som det skal være. Hvis vi ser på det negative har du en tendens til å bli litt for depressiv, husk, solen skinner alltid bak skyene! Perfeksjonismen din kan til tider gå folk på nervene, så vær oppmerksom på at ikke ALT trenger å være perfekt. Prøv spesielt å ikke pirke for mye i feilene til familie og venner, ellers risikerer du å miste dem. Berømte melankolikere: Mor Teresa, dronning Elizabeth II, Barbara Walters, spesialagent Mulder ("the x-files").

Stemmer bra dette. Sånn jeg liker det... Melankoli er en stemning for meg, som er god, selv om den er melankolsk ;)

5 kommentarer:

 1. Melankoli <3 Passer meg også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. sv: Så flink du er! Jeg er blitt litt nazi på innholdsfortegnelser, noe som plager bl.a. søstra og mamman min, men det er jo bare fordi jeg er bevisst! Nå har jeg heldigvis gode argumenter som jeg kan klare å formulere også :D

   Slett
  2. Jeg blir så glad av alle kommentarene dine. Du er alltid så positiv :D Takk for at du gjør meg glad :)

   Jeg fant forresten denne siden og tenkte på deg, du med alle hestene dine og sånn :D

   http://dyrevennligebloggere.com/edlemmer/

   Slett
  3. Ååå, så koselig!! Takk for fine ord :D Og takk det samme, jeg leser bloggen din fordi du får meg til å smile :)
   Og takk for link!

   Slett
 2. SV: Hihi! Rosiner er litt skummelt. Man kan fort bli litt "løs" i magen om man spiser for mye! xD Håper du slapp unna "renneræva"! ;))

  SvarSlett