onsdag 29. oktober 2008

Jeg sliter!

Med å la være å si hei, og blablabla jeg elsker deg og savner deg og hater deg og forguder deg... Tatt meg selv i nakken i hele dag. Begynner å bli støl.

Så vanskelig å la være! :S

4 kommentarer:

  1. “Love is a serious mental disease.”

    SvarSlett
  2. forresten..drit i å tenk så mye;)

    SvarSlett
  3. Hei Eva - Du ser ut til å være et skikkelig menneske med en flott sønn og et kjærlighetsliv som svinger. Slik er det og slik vil det være mer eller mindre for oss alle. Men la det nå ikke sette deg helt ut du har da andre ting å tenk på å drive med?

    Jeg var deltok på et fantastisk kursopplegg i vår som strakte seg over 4 samlinger totalt 16 dager med noen superpsykologer som kursledere. Der lærte jeg mange knep for å takle ting som gjør det mulig å takle ting som kommer så inn under huden på oss at det plager oss hemmer oss.

    Et knep (kanskje du har hørt om det?) var å sette seg ned og skrive ut følelsene rable ned hele helvete på et ark eller e.mail få ut alt sammen skrive at nå er det nok nå skal det ut og vekk med det (det som er plagsomt altså - ikke hele sjelen he he) og så må du sende det! Det er viktig det må sendes - gjerne til en venninde - hun trenger ikke lese det, men send det, få det ut.

    Mye bedre det en å sitte her og legge det inn på den fine bloggen din slik at du kan la det treffe deg igjen og igjen - skjerp deg nå.

    Dette var godt og positivt ment. Lykke til da.

    SvarSlett
  4. Takk for godt råd, jeg bruker noen lignende teknikker og det virker...men tydeligvis ikke alltid hehe :)
    Men takk for innlegget, ting går bedre her nå, jeg bare glemmer å skrive når ting er bra. -Noe som er veldig dumt; bloggen burde fylles mer med hverdagsgleder enn negative tanker. :)

    SvarSlett