tirsdag 20. mars 2012

Blogger eller blogg.no??

Hvilken er "best"?
Liker egentlig blogger best, men føler likevel at man får mest lesere på blogg.no? Kan det stemme?
Kanskje man er lettere å finne da?

Tror kanskje jeg skal "give it a go"...

9 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hold deg til blogger. Jeg har hatt blogg på blogg.no, men det kryyyr av små fjortisser som skriver kommentarer som "så fin blogg. Kommeneter tilbake?:D:D:D:D" osv. Jeg ble litt gal, så jeg synes det er bedre på blogger. Jeg har flere og mer seriøse lesere nå enn jeg hadde på blogg.no :)

  SvarSlett
 3. Jeg anbefaler heller ikke blogg.no :p Blogger eller Wordpress er noe helt annet :)

  SvarSlett
 4. Jeg ønsker deg hjertlig velkommen til blogg.no om du flytter dit, da blir det mye lettere å følge deg. Ikke minst kommentere! Jeg har så ofte problemer med dette på folk med blogspot - jeg får ikke opp noen rute til å kommentere i, og det er fryktelig plagsomt! :s

  SvarSlett
 5. Jeg sier meg enig med My Rakel! :p Syns det er lettere å følge de som blogger der og ikke minst kommentere. Hender jeg også får problemer med å kommentere andre steder..

  SvarSlett
 6. Med bloglovin' burde det være lett å holde styr på folk uansett hvor de blogger, men i praksis kan det bli noe annet... Uansett, jeg hadde blogspot før, og jeg sluttet fordi den spiste opp bildene mine! Det er lenge siden og jeg husker ikke detaljene, men det var slikt som at jeg lastet opp et stort bilde og fikk et lite, de ble kornete etc. Superirriterende! Det var ikke slik til å begynne med, så jeg fatter ikke hva som skjedde der....
  Uansett, jeg ville ikke hatt noe annet enn blogg.no så lenge jeg blogger på norsk. Ja, det er mange fjortiser (i alle aldre) og mye bloggspam, men dem om det. Det er nemlig også mange som slettes ikke er slik! Du finner dem etterhvert. Jeg har ikke fått en eneste "fiiiin blogg, kommenter gjerne tilbake plix omg omg" på kanskje to år. Du kan jo teste det ut og så ditche det hvis du ikke liker deg der? :)

  SvarSlett
 7. har du tenk på å la noen skrive artikker for deg, høres bare ut som du trenger content writers. alle store steder som som vg nrk cnn, gjør det inkludert steder som sukker f-foxx. koster ikke nødvendigvis mer en 3.5 $. 5 timer uten røik liksom, bare for å vinkle litt på tingene. generer ikke vældig mye trafikk men helt greit.

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett